sábado, 31 de enero de 2009

TORTOSA 3 LA SENIA 1

La Sénia: Chis, Didac , Eric , Xavi , Sergi, Jordi , Albert , Ferran, Jordan, Martí i Dani F. (Kevin, Tomàs, Alex, Dani Cula, Joan) GOLS: 1-1 (Jordan 44’) La Sénia va jugar un partit contra un rival que va jugar molt ordenat durant tot el partit. Durant la primera part el Tortosa va dominar clarament el partit. Si no arriba a ser per Chis, que va aturar tres ocasions clares de gol del Tortosa, s’hagués arribat a la mitja part amb el partit decidit. Ja al final de la primera part els seniencs van començar a donar mostres que podien fer alguna cosa més i en la darrera jugada de la primera part s’hagués pogut acabar amb un 0-1.En la primera jugada de la primera part el Tortosa va aconseguir fer l’1-0, però 3 minuts més tard La Sénia aconseguia empatar amb gol de Jordan en jugada personal. Pocs minuts més tard, el Tortosa feia el 2-1, que no es va aconseguir igualar. Ja en els deu minuts finals, i amb l’equip senienc abocat en busca de l’empat, el Tortosa va aconseguir el 3-1 definitiu. En definitiva, partit en què La Sénia no va creure en les seves possibilitats fins que no va estar per darrera en el marcador. La setmana que ve, partit al camp de la Rapitenca, un altre rival difícil.