sábado, 31 de enero de 2009

LA SENIA 5 EBRE ESCOLA 0

La Sénia: Chis, Didac, Eric , Xavi , Sergi , Jordi, Albert, Jordan, Dani F, Martí i Dani Cula. (Kevin, Tomàs, Alex, Ferran, Joan)
Per fi ha arribat la primera victoria dels cadets de La Sénia. En un partit jugat en el camp del carrer Girona degut al mal estat de la gespa del Municipal, els jugadors seniencs han fet un joc molt diferent als dos darrers partits. Al final de la primera part el resultat era de 2-0 amb gols de Jordan (directe des del córner) i de Martí. Tot i això La Sénia no tenia una superioritat manifesta.Ha estat en la segona part amb l’entrada de Ferran en atac quan millor ha jugat l’equip senienc. En aquest període han marcat Ferran, Joan i Xavi (de penalt)En aquest partit s’han aprofitat més les oportunitats creades – a diferència dels anteriors partits – i en defensa l’equip senienc ha tingut menys dubtes i ha estat més segur. El proper cap de setmana difícil desplaçament al camp del Roquetenc, equip que en pretemporada va guanyar al camp de La Sénia.