JUGADORS: IU, GABRIEL, RAÚL, IVAN CAPITÁN, JUAN IGNACIO, JORDI ESCUBEDO, AITOR, GERARD, ERIC, JOAN I JORGE.
TAMBÉ VAN JUGAR: ENRIC, LLAVERIA, MIRÓ, PAU TOMÀS, ROGER, SERGI, KIKE.
Jugador destacat: Gerard Verge Ramal.
GOLS: 0-1 Jorge, 0-2 Jorge, 0-3 Miró, 1-3.

PARTIT:La Sénia afrontava el partit amb moltes baixes de jugadors de segon any que disposaven normalment de molts minuts. Aviat, però, els jugadors groguets s'han llevat del damunt aquesta idea, fins acabar realitzant el millor partit de la temporada col·lectivament.La primera meitat ha estat molt igualada al centre del camp i no es creaven excessives ocasions de perill a cap de les dues àrees. Una gran intervenció d'Iu ha salvat que el Roquetenc es posés davant en el marcador. En una falta llunyana, Jorge ha xutat a l'escaire la pilota, aconseguint així el 0-1. Amb aquest resultat, el nostre equip s'ha acabat de posicionar al camp, amb bona actitud i col·locació fins a la mitja part.A la segona meitat, Jorge ha aprofitat una pilota robada molt endavant per establir el 0-2 amb un xut per dalt del porter. Era un gol important, però faltava el de la tranquil·litat. Sergi ha fet una bona passada a l'espai que Miró, valent i voluntariós, ha lluitat per emportar-se-la fins fer el tercer. A partir d'aquí, l'equip s'ha dedicat a tocar amb qualitat la pilota al mig del camp, amb Gerard i Jordi Escubedo com a centres de l'equip i amos del partit. En un refús d'un còrner, el Roquetenc ha aconseguit el seu gol a falta de set minuts per a l'acabament del matx.Gran partit de La Sénia, que estableix una marca espectacular de deu partits sense conéixer la derrota, amb set victòries i tres empats. Les dues úniques derrotes de la temporada han estat en camp contrari, a la primera jornada contra el Tortosa B i al camp de l'Amposta. A casa, ningú ens ha guanyat. Enhorabona i... a seguir treballant i aprenent!