sábado, 31 de enero de 2009

LA SENIA 3 CAMARLES 1

La Sénia: Kevin, Didac , Xavi, Jordi, Eric, Jordan, Albert, Martí, Dani F, Ferran i Joan. (Chis, Alex, Tomàs, Dani Cula)
GOLS: Joan (2) i Jordan
Molt bona primera part dels seniencs; la millor, potser, de tota la temporada. Als 30 segons ja arribava la primera ocasió clara de gol. Així, tot feia indicar que els jugadors locals sortien molt ben mentalitzats tenint en compte que el Camarles és un equip molt ben situat en la classificació. Al minut 2 els locals ja han aconseguit avançar-se en el marcador i en el 10 el resultat era de 2-0. Al final de la primera part s’ha arribat amb el 3-0 en el marcador. Una vegada més el partit ha canviat en la segona part. L’equip visitant ha demostrat perquè ocupa les places capdavanteres de la classificació, i a més els locals han baixat el seu rendiment. El Camarles ha dominat per complet el centre del camp i La Sénia només arribava en ocasions al contraatac. A falta de 10 minuts el Camarles ha aconseguit el 3-1 definitiu en un falta molt ben llençada, però el marcador ja no s’ha mogut.