sábado, 31 de enero de 2009

LA SENIA 2 GANDESA 4

La Sénia: Chis, Didac , Xavi, Jordi, Eric, Jordan, Albert , Ferran, Martí, Dani F i Joan (Kevin, Alex, Dani C, Sergi i Tomàs)
Partit jugat amb un fort vent que va deslluir molt el joc de tots dos equips. Durant la primera part La Sénia va dominar, tenint numeroses ocasions, però va acabar amb un resultat d’1-0 (gol de Ferran). En la segona part l’equip senienc va sortir amb una actitud totalment diferent i va rebre tres gols ràpidament. Això va fer que els seniencs intetessin jugar amb molta intensitat, però sense ordre. Per un moment, quan Martí va fer el segon gol semblava que la reacció era possible. Però un cop més un malentès en defensa va fer que l’equip de la Terra Alta fes el definitiu 2-4. L’equip cadet torna a cometre errors que ja ha comès en altres partits: bona primera part amb moltes ocasions que no són aprofitades i desastrós començament en la segona part que deixa l’equip sense reacció.