sábado, 31 de enero de 2009

ROQUETENQ O LA SENIA 8

La Sénia: Chis, Didac , Eric , Xavi , Sergi, Jordi , Albert , Ferran, Joan, Martí i Dani F. (Kevin, Tomàs, Alex, Dani Cula, Jordan)
GOLS: 0-1 (Martí 1’), 0-2 (Martí 20’), 0-3 (Martí 35’), 0-4 (Martí 40’), 0-5 (Joan 47’), 0-6 (Jordan 51’), 0-7 (Dani C. 70’), 0-8 (Jordan 80’).
Bon partit jugat per l’equip cadet de La Sénia davant el Roquetenc. Ja des del minut 1 l’equip senienc es va posar per davant en el marcador. Aquest gol va donar tranquilitat a l’equip i va afrontar la resta de la primera part sense la pressió d’haver d’encetar el marcador. A poc a poc els seniencs van anar creant ocasions i la primera part va acabar 4-0 (els 4 de Martí). En la segona part, l’equip senienc va seguir oferint la mateixa intensitat de joc, i en defensa continuava controlant bé el partit; el que va fer que es fessin quatre gols més. En conjunt un bon partit dels seniencs; que, respecte als paritits anteriors, ha sabut aprofitar més les ocasions de gol. En algun moment, però, ha mostrat excessiva relaxació. La setmana que ve visita el Municipal de La Sénia el C.D. Tortosa, equip que en pretemporada va derrotar els seniencs.