sábado, 31 de enero de 2009

OLIMPIC O LA SENIA 2

Sénia: Chis, Didac , Xavi Pomada, Jordi, Sergi, Martí, Eric, Albert, Dani F, Ferran i Joan. (Kevin, Tomàs, Dani Cula, Xavi Garcia i Jordan)
GOLS: Ferran i Martí. La Sénia ha aconseguit treure un bon resultat d’un camp difícil com és el de l’lOlimpic Móra d’Ebre, equip que ha estat invicte durant bona part del campionat. La primera part ha acabat amb el resultat de 0-0. El joc dels seniencs no era molt bo en atac, però en defensa estaven molt encertats. En la segona part els groguets seguien estan molt nerviosos i molt concentrats per no rebre cap gol. Després d’una falta sobre Martí, Joan ha tret ràpidament i Ferran ha aconseguit el 0-1, agafant despistada a la defensa local. Llavors La Sénia encara ha tancat més les seves línies. No ha estat fins als darrers minuts que Martí ha aconseguit el definitiu 0-2. Xavi ha tret una falta des del propi camp i el porter local ha medit
malament la seva sortida passant-li la pilota per sobre. Martí, molt atent, ha anat a rematar-la, ja que la falta era indirecta i no hagués pujat al marcador. Albert encara hagués pogut aconseguir el 0-3, però l’àrbitre l’ha anulat per un suposat fora de joc. Al final La Sénia ha aconseguit una victòria que serveix per recuperar tres punts que va meréixer guanyar en el partit d’anada a La Sénia