CAMARLES 1 LA SENIA 5

JUGADORS: JOSE JUAN, PAU TOMÀS, CARLOS, IVAN CAPITÁN, ROGER (capità), ENRIC, JORDI ESCUBEDO, FREDERIC, GERARD, JORGE I ERIC. TAMBÉ: JUAN IGNACIO, QUIM, JOAN, JUAN CRUZ, RAÜL, LLAVERIA, MIQUEL.
Gols: 1-0; 1-1 Gerard (penal); 1-2 Jorge; 1-3 Jorge; 1-4 Gerard; 1-5 Jorge.
JUGADOR DEL PARTIT: JORGE PARTIT:
La Sénia es presentava al camp del Camarles amb tres victòries consecutives i, possiblement, fruit d'aquesta confiança, ha realitzat una primera part molt dolenta, amb una actitud poc combativa per part dels jugadors groguets. A més, es jugava en contra de vent. Al minut 15, l'equip camarlenc aprofitava una mala sacada de porteria dels visitants per establir el 1-0 amb el qual s'arribaria a la mitja part.A la segona meitat, l'equip senienc ha sortit més fort, pressionant molt amunt i enculant l'equip rival a la seva pròpia àrea. El primer gol, obra de Gerard de penal, ha arribat després d'una falta dintre de l'àrea comesa sobre Jorge. Acte seguit, el mateix Jorge establia el 1-2 amb un xut de falta directa i el 1-3 amb una precisa vaselina al pal contrari del porter. Gerard, al minut 47 rematava un còrner al fons de la xarxa. El definitiu 1-5 el feia Jorge aprofitant una mala sacada de porteria de l'equip local i llençant la pilota al mateix escaire.Gran segona part de l'equip senienc i fluixa primera meitat dels groguets. Tres punts més i a esperar l'Alcanar a casa en la propera jornada.