sábado, 31 de enero de 2009

ALCANAR 1 LA SENIA 3

La Sénia: Kevin, Didac , Xavi, Jordi, Eric, Jordan, Albert, Martí, Dani F, Alex i Tomàs. (Chis, Ferran, Joan, Dani Cula) GOLS: Martí i Ferran 2.En la primera part el partit no ha tingut un dominador clar. Els seniencs jugaven molt nerviosos i poc ordre. En una pilota penjada a l’àrea, l’Alcanar ha aconseguit un gol discutible. Fins a la mitja part la tònica del partit ha estat la mateixa. En la segona part, el partit ha canviat per complet. En el minut 7 Martí ha aconseguit l’empat, però els seniencs ja havien desaprofitat dues ocasions clares. Poc després l’Alcanar s’ha quedat amb 10 jugadors. No ha estat fins al minut 35 que Ferran ha aconseguit avançar l’equip visitant. Ja en temps de descompte, Ferran ha aconseguit el definitiu 1-3.