martes, 29 de marzo de 2011

LA SENIA 3 ALDEANA 2

Alineació: Cristian Sorolla, Cristian Guzman, Èric, Xavi Pomada, Dídac, Dani, Robert, Jordan, Joan, Sergi i Chis. Suplents: Samir, Martí Gavaldà i Josep Mayo.

Gols: Joan, Chis i Èric.

Primer partit de la copa primavera amb victòria senienca tot i no fer un bon partit. El començament del partit va ser bo per part dels locals, tocant la pilota sense cap oposició i avançant-se al marcador gràcies a un gol de Joan. A partir d’aquí el joc de La Sénia va anar empitjorant i l’equip visitant ho va aprofitar per empatar el partit i fins i tot va disposar de l’oportunitat d’avançar-se al marcador. A la segona part la tònica seguia sent la mateixa i els visitants marcaven el segon gol i es posaven per davant. Els seniencs van reaccionar ràpidament i Chis va fer l’empat a dos i, més tard, els locals van tindre l’oportunitat d’avançar-se en un penal, però es va errar. No va ser fins al minut 85 que s’aconseguia el definitiu 3-2, gol de cap d’Èric a la sortida d’un córner.