lunes, 14 de marzo de 2011

LA SENIA 2 ULLDECONA 1

Alineació: Eduard, Cristian, Martí Vinyals, Xavi P, Dídac, Dani, Robert, Jordan, Joan Z, Sergi i Chis. Suplents: Èric, Samir i Sora.

Gols: Jordan 2

Derbi intens en que els seniencs, finalment, no es jugaven res. A la primera part l’Ulldecona s’ha avançat i ha tingut dues clares ocasions de gol però, cap a la mitja hora de partit, La Sénia ha empatat mitjançant un gol de Jordan. D’aquí fins al final de la primera part els locals han disposat de fins a tres ocasions clares per avançar-se. En el començament de la segona part s’ha marcat ràpid el que seria el definitiu 2-1, obra de Jordan. L’Ulldecona creava poc perill i els seniencs no han sabut matar el partit en algunes de les ocasions que s’han disposat. Ha sigut una llàstima, La Sénia ha fet una gran segona volta sense perdre cap partit i finalment ha quedat quarta a la classificació a tan sols un punt de disputar la promoció d’ascens. I ara a disputar un bon torneig primavera!!!