sábado, 31 de enero de 2009

LA SENIA OLIMPIC 1

JUGARON Chis, Dorian , Eric , Xavi , Sergi , Jordi , Albert , Ferran, Joan, Jordan i Dani F. (Kevin, Christian, Alex, Dani Cula)
GOL : JORDI
La Sénia s’ha deixat dos punts en un partit que, per ocasions de gol, es mereixia guanyar. Al final de la primera part el resultat era de 0-0, havent tingut almenys cinc ocasions clares de gol La Sénia. Mentrestant el Móra només havia trepitjat l’àrea de Chis una vegada per una errada de la defensa. En la segona part, els seniencs han sortit decidits ha encetar el marcador i després d’un parell d’ocasions al final Jordi ha aconseguit marcar en una incorporació a l’atac. Minuts més tard, quan semblava que el segon estava a punt de caure, l’Olímpic ha aconseguit marcar en una altra errada defensiva de La Sénia. A partir d’aquí el partit s’ha trencat, La Sénia ha tingut més ocasions, entre elles dos xuts al pal i el Móra ha mostrat el millor joc de tot el partit. Al final, empat amb regust de derrota per als locals, tot i el bon joc exhibit. El proper cap de setmana desplaçament al camp del Jesús Catalònia, on els seniencs intentaran recuperar els punts que ha deixat escapar en la primera jornada.