LA SENIA 3 EBRE ESCOLA 3

Jugadors: Iu, Gabriel, Raúl, Miquel, Carlos, Ivan Capitán, Sergi, Jordi Escubedo, Gerard, Jorge i Miró.També van jugar: Enric, Eric, Joan, Oriol, Llaveria, Juan Ignacio i Pau Tomàs.
Jugador destacat: Sergi Guzmán.
Gols:1-0 Carlos, 2-0 Sergi, 3-0 Gerard, 3-1, 3-2, 3-3.
Partit:La Sénia ha començat el partit molt fort, pressionant molt a dalt i ofegant a l'Ebre Escola a la seva pròpia àrea els primers quinze minuts. Als 5 minuts, en una falta directa, després de tocar al travesser, Carlos ha obert el marcador. Cinc minuts després, una passada a l'espai d'Ivan Capitán l'ha aprofitat Sergi per fer el 2-0. Pocs minuts després, fruit del domini local, Gerard aprofitava una jugada de Miró per establir el 3-0 al marcador amb un gran xut des de fora de l'àrea. A partir d'aquest moment, l'equip local s'ha relaxat i s'ha defensat massa enrera, arribant abans de la mitja part el 3-1.La segona meitat ha estat igualada, però l'Ebre Escola ha marcat dos gols que han deixat en empat el resultat final. El gol del 3-2 ha estat després d'un penal assenyalat per l'àrbitre totalment injust. El mateix àrbitre, a peu de gespa, ha reconegut davant dels jugadors locals que no hi havia pena màxima, però ha assenyalat el punt de penal. 3-3 final, però bon sabor de boca el que han deixat els jugadors groguets els primers quinze minuts, els millors que se'ls ha vist fer fins ara.La setmana que ve l'aleví visita un camp molt complicat: el Dertusa.