Jugadors: Jose Juan, Gabriel, Miquel, Ivan Capitán (cap.), Raúl, Roger, Quim, Gerard, Eric, Sergi, Jorge.
També van jugar: Jairo, Enric, Oriol, Joan, Miró, Aitor, Pau Tomàs.
Gols: 0-1 Miró (minut 32); 1-1 (60+4)
Jugador destacat: Ivan Capitán.
Partit:La Sénia encarava aquest partit amb un equip format, gairebé en la seva totalitat, per jugadors de primer any. A més, es jugava a un camp difícil contra un equip on tots els seus integrants són de segon any: Dertusa. A l'hora de la veritat, cap d'aquests elements va ser rellevant, però un factor inesperat va resultar decisiu: l'àrbitre, que va allargar 5 minuts la segona meitat quan en cap moment es va perdre temps.La Sénia va sortir al camp molt valenta, amb els jugadors ben posicionats i guanyant terreny davant el seu rival. Fruit d'això es van crear tres arribades davant el porter tortosí. Per la seva part, llevat de cinc minuts, el Dertusa no va tenir la pilota ni va crear perill. Es va arribar a la mitja part amb el resultat d'empat a zero gols.A la represa, als dos minuts, Miró culminava amb un xut ras al primer pal una sortida visitant. Un bon gol de força per al jugador rossellà. La segona part va transcórrer sense cap perill per a l'àrea grogueta, llevat d'algun córner sense més rellevància. En canvi, els jugadors de La Sénia seguien mostrant energia, técnica i bona col·locació. Així s'arriba al temps afegit (amb 0-1 al marcador a favor de La Sénia). Llavors és quan l'àrbitre pren el protagonisme i, deixant-se influir per la pressió de la grada, allarga el partit cinc minuts! Hem de tenir en compte que a l'aleví el partit dura 60 minuts i l'àrbitre afegeix més que en un partit de categoria superior. El Dertusa aprofita el regal i, amb un xut des de lluny enverinat pel fort vent que bufava, marca l'empat a 1 definitiu.Gran treball el realitzat pels jugadors de La Sénia. A seguir així i les victòries arribaran totsoles!