sábado, 31 de enero de 2009

AMPOSTA 4 LA SENIA 2

la senia: jose juan, pau tomas (capità), miquel, iu, aitor, capitán, jordi escubedo, frederic, juan cruz, eric i gerard.també van jugar: jairo, quim, roger, enric, llaveria, sergi, jorge.
gols: 0-1 capitán, 4-1, 4-2 jorge (penal)
partit:bon partit de futbol el vist a la capital del Montsià, amb una part per a cada equip. Tot i avançar-se en el marcador en els primers minuts, l'equip senienc no ha tingut el domini dels primers 30 minuts, arribant a la mitja part amb el 3-1 a favor de l'equip local. el primer gol, obra d'ivan capitán, ha estat fruit d'un mà a mà amb el porter després de la bona assistència de gerard verge ramal.la segona part ha estat i esdevingut diferent, disputant-se en la seva totalitat en el mig del camp ampostí, fruit de la bona pressió dels jugadors groguets. només en dues sortides al contaatac ha pogut respirar l'equip local, fent el 4-1 en una d'elles. la sénia ha continuat atacant i ha arribat en el últims minuts el gol de jorge de penal, comés sobre ell mateix. Bona sensació la que ha deixat la sénia, sobretot en la segona meitat. Aquesta és la línia a seguir.