sábado, 31 de enero de 2009

LA SENIA 3 AMPOSTA 2

La Sénia: Chis, Didac , Xavi, Jordi, Eric, Martí, Jordan, Albert, Dani F, Ferran i Joan. (Kevin, Alex, Tomàs, Dani Cula i Martí)
GOLS: Dani F. i Martí (2)
. Partit intens el jugat al Municipal de La Sénia per dos equips molt igualats en la classificació. La primara part ha estat dominada per l’equip local, que ha aconseguit arribar a la mitja part amb un resultat de 3-0. En el minut 8 Dani F, que ha fet un gran partit, ha aconseguit l’1-0 després d’una bona jugada per banda de Ferran. Després Martí, en els minuts 28 i 40 que aconseguia el resultat de 3-0. En la segona part l’Amposta s’ha refet i ha jugat millor. En el minut 48, després d’una errada del porter local, han aconseguit el gol (3-1) que donava molta moral a l’equip visitant. A partir de llavors La Sénia s’ha defensat amb moltíssimes ganes i no ha estat fins al minut 80 que l’Amposta ha aconseguit el definitiu 3-2. Ja no hi havia temps per més... alegria en els locals i esportivitat dels jugadors visitants al final.