sábado, 31 de enero de 2009

RAPITENCA 2 LA SENIA 0

La Sénia: Chis, Didac , Xavi, Jordi, Jordan, Albert , Ferran, Martí, Dani F, Dani Cula i Joan (Kevin, Alex)
Partit molt seriós i ordenat jugat per l’equip de La Sénia, sobretot defensivament. Els seniencs han sortit molt concentrats i amb les idees molt clares del que havien de fer en un camp on és molt difícil guanyar. En la primera part l’equip senienc ha estat massa pendent del treball defensiu i no ha creat perill, jugant molt ben posicionats en defensa. L’equip local ha portat el pes del partit i cap al minut 20 ha aconseguit inaugurar el marcador. Tot i això els seniencs han seguit jugant amb la mateixa disciplina i al final de la primera part el resultat era un esperançador 1-0.En la segona part la tònica ha estat la mateixa, però en atac els seniencs han estat més creatius. De fet han tingut dos oportunitats d’empatar el partit mitjançant Ferran i Jordan. Les ocasions, que sabien que serien escasses, no s’han aprofitat i al final en un córner els locals han aconseguit incrementar l’avantatge (2-0). A partir de llavors, tot i que l’equip en tenia moltes ganes, l’esforç físic realitzat ha començat a passar factura i el resultat no s’ha mogut. La propera jornada partit a casa contra el Gandesa, després de tres partits seguits jugats lluny de La Sénia. De fet serà el segon partit de lliga al Municipal; si la pluja i l’estat de la gespa ho permet.