sábado, 31 de enero de 2009

JESUS CATALONIA 3 LA SENIA 2

Continuació del partit suspés en la jornada 2. Quedaven per jugar 26 minuts amb resultat de 1-1 (gol de Jordi) GOLS: (2-2) JordanLa Sénia: Chis, Didac , Xavi, Jordi, Sergi, Eric, Jordan, Albert , Ferran, Dani F i Dani C. (Kevin, Alex i Tomàs) Malament ja van començar les coses perquè als 40 segons l’equip local va aconseguir avançar-se en el marcador amb una jugada molt discutible. Aquest fet i les dimensions del camp van fer que el que quedava de partit es jugués amb molt poc ordre. Tot i això al cap de 12 minuts Jordan va aconseguir empatar. Finalment, quan quedaven 5 minuts, en una indecisió de la defensa i el porter groguets, el Catalònia va aconseguir el resultat que ja va ser definitiu. En la darrera jugada del partit La Sénia va enviar una pilota al travesser que hagués suposat el 3-3

Este partido se suspendio minuto 58.
JUGARON_Eric , Xavi , Didac, Jordi , Albert , Ferran, Joan, Jordan i Dani F. (Kevin, Tomàs, Alex, Dani Cula)
Partit jugat sota una intensa pluja. Cap dels dos equips va fer un gran futbol. La primera part va quedar 0-1 amb gol de Jordi, però al començament de la segona part l’equip jesusenc va empatar. Poc després la pluja es va fer més intensa i es va haver de suspendre el partit faltant 22 minuts de joc. Una vegada més La Sénia es va deixar empatar un partit que portava controlat. L’equip senienc haurà de jugar uns incòmodes 22 minuts per mirar d’emportar-se els 3 punts.