DIEGO; PALLARES, ALEIX, J.FERRERES, JUANJO; JOAN GINER, JOFRE, RAUL, SAM, RAMON; JOTA.

També han jugat: JORDAN, TORRES, ORIOL i LLORENÇ.

Gols:
0-1 JOTA
0-2 JOTA
0-3 JOTA

El Rossell ha guanyat el seu partit conta el TIRIG al camp del SANT MATEU, ja que el seu camp s’està arreglant.

El partit s’ha sentenciat a primera part, ja que ha acabat amb 0-3. Els tres gols han segut obra de Jota, que ja està recuperat de la seva lesió. El resultat haguera pogut ser molt més ampli per les diverses ocasions desaprofitades.
Durant la segona part ha baixat el ritme del partit degut al mal estat del terreny de joc ja que hi havia molt de fang perquè ha estat plovent durant tot el partit.
Al final del partit Jota haguera pogut fer el seu quart gol si no haguera fallat un penalty comès sobre Ramon.
El resultat ha sigut just ja que el Tirig no ha tingut massa ocasions de gol.

El pròxim diumenge al camp “La Planeta” de Rossell es disputarà el partit Rossell - La Jana.