domingo, 21 de marzo de 2010

LA SENIA 0 EBRE ESCOLA 2

Alineació: Chis, Joel, Sergi Bort, Xavi Garcia, Èric, Rafa, Joan, Dani, Robert, Joan Marc i Ferran. Banqueta: Jesús, Sergi Bel, Tomàs i Xavi Pomada.
Partit perdut injustament davant del líder i ja campió, que no ha demostrat en cap moment cap d'aquestes dues condicions. La Sénia ha tingut una doble ocasió de gol només començar el partit, i una altra de cap de Ferran al final de la primera part. Els visitants cap ni una durant la primera part: el gol ha vingut d'una falta sacada des de l'esquerra, i molt més avançada del que corresponia, i Rafa, en intentar rebutjar i amb molta mala sort, ha introduït la pilota a la seva porteria. A la segona part, la mateixa tònica: las Sénia ho ha intentat però sense encert de cara a porta, i els visitants fiant-ho tot a sentenciar a la contra. El 0-2 ha vingut al final del partit i arran del que ha paregut un fora de joc molt clar, però l'arbitre, mal col·locat durant tot el partit i a qui la jugada ha agafat a mes de quaranta metres, no ha vist. A partit d'aquí s'ha organitzat una tangana que ha acabat amb un jugador de cada equip expulsat.