JUGADORS:MIHAI , ORIOL, ROGER, MIQUEL, JOEL, GABI, J.DIEGO, MARC, QUIM, CAPI I JOEL AP.
També: JUAN, ÀLEX, ADRIÀ, JAUME, AITOR I PAU.
GOLS: Capi (3) i Jaume (1)
DESTACAT: jAUME
Victòria agònica del l'aleví, que torna a sumar tres punts a casa. La primera part ha estat dominada per l'equip visitant, tot i això, al descans s'ha arribat amb 1-0, gràcies a un golàs de Capi. El començament de la segona part, ha tornat a estar fluix i, finalment, ha arribat l'empat. A partir d'aquí, el nostre aleví ha despertat i ha començat a gaudir de nombroses ocasions. D'aquesta manera ha arribat el segon gol de Capi, després d'una exel·lent jugada col·lectiva. Malgrat tot, ràpidament ha tornat a empatar l'Ebre Escola. Després s'ha tornat a repetir la mateixa història, ha marcat Capi, però, ha falta de poc temps per al final, ha empatat l'equip visitant, després d'una indecisió en defensa. A l'últim minut del temps reglamentari, el porter visitant s'ha hagut d'autoexpulsar per evitar el gol de Capi. Finalment, al temps afegit, ha arribat el gol de Jaume, que ha rematat una pilota que s'ha quedat morta, després de sacar un córner