sábado, 6 de marzo de 2010

LA SENIA 7 SANTA BARBARA 9

Alineació: Porteria: Jordi Dauden / Aleix Tortajada Jugadors: José Hernandez, Pol Sababé, Sergi Aparicio, Jordi Querol, Marc Cabanes, Gerard Fábrega, Lluís Capitan, Samuel Gallardo , Renato Ille, Daniel Martínez i Albert Abella.

1r. quart: 0-0 El joc comença molt bé i molt ben jugat però sense ocasions de gol. Hi ha hagut una jugada a destacar feta per Jose i Sergi, llàstima que el porter l'ha parat.
2n. quart: 0-1 Hi ha hagut molt bona intervenció per part dels defenses i el porter.
3r. quart: 1-0 Gol de Pol. en un moment complicat que la pilota s'ha quedat al límit de la porteria i l'equip contrari reclamava parada. Ha continuat el joc molt ben defensat tota l'estona.
4t. quart: 0-3 No hi hagut sort, cal destacar les accions violentes i joc brut per part dels jugadors del Sta.Bàrbara.

En resum, ha sigut un partit emocionant fins al final tant al terreny de joc, com a la graderia, en que els jugadors una vegada més, han lluitat fins al final.