JUGADORS: JAIRO, JUAN, ROGER, JOEL, MIRÓ, ORIOL, CAPI, AITOR, ÀLEX, QUIM I JAUME;
TAMBÉ: MIHAI
GOLS: Miró (1)
DESTACATS:Miró
Es presentava un partit molt complicat a causa, sobretot, de les nombroses baixes de l'equip senienc i, tot i que s'ha intentat fins a l'últim moment, no ha pogut ser. L'equip ha jugat amb un mig del camp totalment experimental i l'equip ho a notat, ja que diversos jugadors han hagut de jugar a un lloc totalment diferent a l'habitual. L'equip visitant ha dominat clarament el partit i al descans ja guanyava per 2-0. Tot i això, l'equip ha millorat a la segona part i ha plantat cara fins al final. A falta de dos minuts ha arribat la recompensa a l'esforç realitzat amb el gol de Miró. No obstant, l'equip ja estava jugant amb 10 jugadors a causa de la lesió d'Aitor i l'absència de suplents. Finalment, la inferioritat numèrica i la clara vocació ofensiva de l'equip han provocat dos gols seguits de l'equip local, establint un diferència final força exagerada, ja que l'equip ha tingut opcions fins al final.