Buscar este blog

domingo, 7 de marzo de 2010

LA SENIA 1 ROQUETENC 1


Entrenador: Albert Villarroya
JUGADORS: JAIRO, ALBERT, LLAVERIA, CARLOS, MANEL, DÍDAC, JORDI, JORGE, ERIC, MAYO i KEVIN.
TAMBÉ: PAU R., IU i QUIQUE.
GOLS: 1-0 Mayo.


En el partit disputat aquest dissabte al municipal de La Sénia entre el Roquetenc i l’infantil local, els tres punts es van escapar en els darrers instants de partit.
Els seniencs van disposar de clares ocasions, i de la possessió de la pilota i control del partit durant tot l’enfrontament. Van tenir oportunitats per acabar 2 ó 3 a zero, però van perdonar massa. No va ser fins el minut 6 de la represa quan Mayo va trobar l’encert que li havia faltat durant tota la primera meitat, i va obrir el marcador.
No obstant, en el món del futbol ja se sap, qui perdona, l’acaba pagant. Així doncs, quan faltaven tres minuts, es va cometre un error imperdonable, ja que s’havia prohibit terminalment cometre faltes a la frontal de l’àrea, i amb el partit tant avançat va succeir el que ja estava més que advertit: falta a la frontal, xut per dalt i empat a un.
Finalment, no podem acabar aquesta crònica sense destacar al porter de l’aleví Jairo, que va debutar amb l’infantil per les baixes de les tres alternatives a la porteria de l’equip, i va passar la prova amb nota, realitzant aturades de mèrit i mostrant-se molt segur en tot moment.