sábado, 27 de marzo de 2010

AMPOSTA 6 LA SENIA B 10

Alineació: Porteria: Jordi Dauden i Daniel Martínez Terreny: Jordi Querol, Renato Ille, Daniel Martínez, Jose Hernández, Pos Sabaté, Samuel Gallardo, Marc Cabanes, Gerard Fàbrega i Albert Abella.
1r.Quart: 0-3 Han començat el partit amb moltes ganes i això avui s'ha notat. Renato ha obert marcador i l'han seguit Daniel que a recuperat una pilota que Pol ha enviat al pal per a marcar el segon i per al tercer una bona jugada entre Renato i Jose no l'ha deixat perdre. 2n.Quart: 0-1 Els ha costat aguantar però Albert no ha desaprofitat l'ocasió per a la tranquil·litat de l'equip. 3r.Quart: 1-0 Aquest quart ha estat més relaxat pel que fa el joc l'únic gol l'ha fet l'Amposta de falta indirecta amb un xut imparble tot s'ha de dir. 4t.Quart: 1-3 No s'han deixat intimidar i després que l'Amposta marqués el seu gol, els jugadors han atacat i sentenciat el partit. Gols de Albert, Renato i Jose.