domingo, 14 de marzo de 2010

DERTUSA 4 LA SENIA 1

JUGADORS: JAIRO, JUAN, ROGER, MIQUEL, JOEL, GABI, ENRIC, AITOR, ÀLEX, CAPI I QUIM. També: MIHAI, ORIOL, MARC, J.DIEGO.GOLS: Quim (1)DESTACAT: Marc
S'ha acabat la bona ratxa de resultats que portava l'aleví. Llàstima perquè s'ha jugat contra un rival que està situat a la part alta de la classificació, però només estava a tres punts. No ha estat un bon partit de l'aleví. La victòria local ha estat ben merescuda, ja que ha tingut el control de la pilota gairebé tot el partit i ha gaudit de les millors ocasions. Tot i això, el nostre aleví ha tingut alguna opció a la primera part, al llançar dos pilotes al pal. La primera part ha acabat amb un 2-0 a favor del Dertusa. La Sénia ha tingut els seus millors minuts a l'inici de la segona part, en què ha retallat les distàncies gràcies a un gol de Quim. Però quan pareixia que l'equip podia aconseguir l'empat, ha arribat el gol visitant, després d'una contra molt ràpida. Això ha suposat la sentència del partit. L'últim gol ha estat a pocs minuts del final.