domingo, 28 de marzo de 2010

LA SENIA 2 AMPOSTA B 2

Alineació: Eduard, Joel, Èric, Dídac, Bort, Pau, Robert, Xavi G, Marc, Joan i Joan Marc. Banqueta: Tomàs, Àlex i Chis
Gols : Eric , Joan Marc
En els primers minuts La Sénia ha desaprofitat algunes ocasions per avançar-se i fins i tot ha enviat una pilota al pal. Ha sigut Èric qui ha marcat el primer gol per a La Sénia en rematar un corner amb el peu des del segon pal. Al començament de la segona part la Sénia ha marca el 2-0 mitjançant un xut de Joan Marc amb l'esquerra. Quan el partit semblava decidit, l'Amposta ha marcat dos gols en 5 minuts: el primer en aprofitar una pèrdua de pilota al mig de camp, i el segon en aprofitar una pilota morta dins l'àrea menuda després d'un corner. A partir d'aquí domini altern i poques ocasions per als dos equips.