DIEGO; PALLARES, J.FERRERES, FELIPE, JUANJO; JOAN GINER, JOFRE, RAUL, SAM, RAMON; JOTA.

També han jugat: ALIN, ALEIX, ORIOL i TORRES.

2-0 SAM
3-0 JOAN GINER
3-1 LA JANA

Victòria molt important del C.E. Rossell al seu camp.

La primera part ha estat molt disputada. El C.E. Rossell ha tingut moltes ocasions clares de gol però, el gol no ha arribat fins al minut 45. Gol obra de Jota desprès d’una molt bona jugada col·lectiva.
La segona meitat ha començat amb un Rossell que volia matar el partit prompte. El gol ha sigut obra del capità Sam. Amb aquest resultat el Rossell s’ha sentit molt còmode al camp i ha tocat molt bé el baló. S’han desaprofitat algunes ocasions de gol però al final Joan Giner ha rematat al fons de la xarxa un bon centre d’Alin.
Desprès del 3-0 l’equip local haguera pogut marcar més gols. Als últims minuts de joc La Jana ha marcat el seu gol desprès d’una contra.

Amb aquest resultat el Rossell continua 3r, ja que el Sant Mateu ha guanyat el seu partit contra el Salsadella.

Destacar la bona afluència de públic que hi havia al camp de “La Planeta” ja que a Rossell aquest cap de setmana s’ha celebrat la XX Fira de Sant Josep.