LA SENIA 8 ULLDECONA ROIG 8

DANI, SERGIU, FELIX, OSCAR, FERRAN, ROGER, GERARD.
També: MARC, JORDI, BIEL, JOAN, NEUS, QUIM, DAVID, STEFI.

Gols: OSCAR, FÈLIX

Gran partit el viscut al municipal senienc en que s’enfrontaven els dos primers classificats de la categoria. El dos equips han sortit molt concentrats sabent de l’ importància dels 3 punts i han ofert un partit molt intens i amb gran joc a tots els aficionats que omplien les grades del camp.
L’equip senienc ,molt ben guiat pels seus entrenadors, a agafat la batuta del partit des del principi creant ocasions de gol sense poder aconseguir avançar-se al marcador. Els dos primers quarts han sigut de domini altern, amb més ocasions per als seniencs però sense sort de cara a porta. Els dos primers quarts han acabat amb el resultat de 0-0.
El tercer quart els seniencs, sabedors de la importància de guanyar el quart, s’han abocat a la porteria rival i ha disposat de nombroses ocasions per mitjà de Roger, però el gol ha arribat mitjançant un gran llançament de falta de Oscar. El quart ha acabat amb el resultat de 1-0.
El quart quart ha començat de la millor forma per als seniencs quan al minut 1 s’han avançat al marcador mitjançant Fèlix després d’un llançament des de la cantonada de Ferran. A partir d’aquest gol els falduts han avançat línies fins aconseguir el gol de l’empat desprès d’un dels pocs errors de la defensa local. Els seniencs ho han seguit intentant però no han tingut sort i han sigut els falduts qui han aconseguit marcar desprès d’un potent xut al que Dani no ha pogut fer res. Els locals ho han seguit intentant i han tingut l’empat amb un mano a mano entre Gerard i el porter en que el faldut ha estat més encertat. El quart ha acabat amb derrota per 1-2.
Al final empat. Amb el regust de boca de haver pogut aconseguir la victòria però sabent també que jugadors i entrenadors ho han posat tot de la seva part!!!
Destacar la gran actitud mostrada per tots els jugadors, alguns amb pocs minuts però sabedors per part dels entrenadors que en propers partits tindran la seva oportunitat.
Animar als jugadors i entrenadors a seguir treballant amb les mateixes ganes que fins ara han demostrat. Junts formen un gran equip!!!