Buscar este blog

lunes, 18 de octubre de 2010

ROSELL 2 ALCALA 1

El Club Esportiu Rossell ha sumat tres punts al Camp Municipal d'Esports "La Planeta", en un partit molt omplicat per la pràctica del futbol a causa del fort vent, sobretot en la primera part.



L'equip local ha inaugurat el marcador amb un gol de Raül només començat el partit, la qual cosa feia preveure una golejada. En canvi, no ha sigut així, ja que durant la primera part, tot i jugar amb el vent a favor, els jugadors del Rossell no acoseguien fer un futbol vistós i pràctic de cara al gol.


A la segona part ha baixat la intensitat del vent i l'equip local ha dominat el joc. Quan el Rossell jugava millor, l'Alcalà ha aconseguit l'empat en un xut des de lluny i amb l'ajuda del vent que ha fet que la pilota entrara en la porteria. Davant l'empat, el Rossell ha intensificat el seu joc d'atac i ha tingut bones oportunitats. Finalment el gol ha arribat a les acaballes del partit, amb un bon remat de Xescu des de dins de l'àrea.

Alineació del C. E. Rossell: Diego, Juanjo, Felipe, Aleix Martí, Pallarès, Jofre, Raül, Isaac, Jota, Xescu i Joan Giner.


També van jugar: Aleix Royo, Ignasi, Marc i Sergio