jueves, 21 de octubre de 2010

LA SENIA 6 SANT JAUME 2

Alineació: Eduard, Xavi Pomada, Dídac, Èric, Xavi Garcia, Dani, Robert, Jordan, Sergi, Cristian i Joan. Banqueta: Joel, Alexis i Chis.

Gols: Sergi, Jordan (2), Joan, Cristian i Xavi Pomada.

Partit jugat al camp del Sant Rafel on l’estat del terreny del joc no estava en bones condicions. Als primers minuts de partit, Sergi ha marcat l’1-0 després d’aprofitar una bona passada de Joan. Minuts després Jordan feia el 2-0 de córner directe. El tercer gol senienc ha estat obra de Joan que s’ha driblat a un defensa i ha definit a l’u contra u, i seguidament Jordan ha fet el 4-0 encarant tot sol davant del porter. El partit es posava molt còmode per als seniencs però a l’últim minut de la primera part una badada defensiva ha causat el 4-1. A la segona part els seniencs han sortit adormits, fet que el Sant Jaume ha aprofitat per fer el 4-2 i apropar-se més a la porteria dels seniencs. A mitjans de la segona part Cristian establia el 5-2 mitjançant un bon xut des de dins de l’àrea. Ja amb el partit decidit, Xavi Pomada ha fet el definitiu 6-2 en un remat de cap a la sortida d’un córner. En general partit còmode per als seniencs, però s’han rebut dos gols, massa si este en compte que l’equip visitant només en portava dos en tota la lliga.