Buscar este blog

sábado, 2 de octubre de 2010

LA SENIA 2 JESUS Y MARIA 3

Jugadors: Iu, Roger, Jorge, Frederic, Oriol, Raul, José Juan, Eric, Quim, Jordi i Aitor, també Artur, Gabi, Franc, Liviu i Aleix.


Mala sort avui de l'equip senienc que ha jugat al camp del Sant Rafael degut a les obres al camp local per a la gespa artificial.

El partit ha estat en conjunt prou igualat. A la primera part, i a pocs minuts del començament, una jugada de Quim mereixia ser gol i la pilota ha anat al travesser. En contra, l'equip contrari en un contra-atac, el porter senienc ha sortit massa i la pilota ha entrat a poc a poc i tota sola a la porteria.

Al segon quart, ha hagut una mica d'embolic a la porteria que Eric ha aprofitat per fer gol. Arribem al descans. Canviem de porteria i, l'equip contrari, també de porter. Continuem amb la tònica general del partit: gol a una porteria, gol a l'altra. Així arriba el segon gol del Jesús i Maria i també el segon de la Sénia materialitzat per José Juan. A poc a poc el partit va pujant de to i cap dels dos equips pot donar el partit ni per guanyat ni per perdut. Ja arribant a les acavalles del partit, Àrtur xuta a porteria però el porter rival aconsegueix aturar-la fins que arriba el tercer i definitiu gol de l'equip contrari des del mig del camp.
En definitiva, partit agri-dolç. La Sénia ha lluitat molt fins al final i mereixia guanyar ,però hi ha una cosa que es diu sort, que en el futbol és molt important i que avui no estava de la nostra part.

Destacar que enguany han hagut canvis per part de la Federació Catalana de Fubol. Un d'aquests canvis ha estat el de fer quatre parts de 18 minuts, les dos primeres i les dos últimes separades per dos minuts de descans i entre la segona i la tercera part deu minuts de descans,. També això ens ha perjudicat ja que, entre la tercera i la quarta part La Sénia estava enmig d'un contra-atac que l'àrbrit ha interrompunt amb el xiulet per fer el descans i que hagués pogut acabar perfectament amb gol la qual cosa potser haguès canviat el resultat final.

Sobretot no us desanimeu, estem començant la temporada i estem lluitant molt.Ànims a tots que les victòries ja vindran.