jueves, 7 de octubre de 2010

DELTEBRE 1 LA SENIA 5

LA SÉNIA: Eduard, Xavi Pomada, Èric, Dídac, Joel, Dani, Pablo, Jordan, Sergi, Cristian i Joan. Banqueta: Xavi Garcia, Martí, Robert i Chis.
Gols: Sergi, Dani, Cristian, Joan i Pablo

Partit controlat pels seniencs del principi al final. Els dos primers gols han arribat als primers minuts de partit mitjançant Sergi i Dani, tots dos gols amb la col·laboració del porter local. La Sénia tenia la possessió de la pilota però una errada de la defensa ha fet que el Deltebre escurcés distancies i poses el marcador en perill. Tot i el gol encaixat els seniencs continuaven disposant de clares ocasions i més quan l’equip local s’ha quedat amb deu per doble amonestació. Ja en la segona part els seniencs han matat ràpid el partit fent dos gols gairebé consecutius mitjançant Cristian i Joan. El Deltrebe no creava perill i els seniencs continuaven tocan la pilota i tenin ocasions clares de gol fins que ha arribat el definitiu 1-5, obra de Pablo.