PERELLO 4 LA SENIA 2

PERELLÓ 4 - LA SÉNIA 2

Alineació: Eduard, Joel, Èric, Dídac, Xavi Pomada, Dani, Robert, Jordan, Martí, Pablo i Joan. Banqueta: Chis, Cristian i Sergi.

Gols: Xavi i Martí

Partit jugant al camp del Perelló, un camp de terra on no s’ha vist un joc vistós per part de cap equip. Els seniencs han començat amb moltes ganes, apropant-se a la porteria rival però sense gaire perill. El partit s’ha complicat quan La Sénia s’ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió amb roja directa d’Èric (cal dir també que una entrada anterior a Martí també es mereixia la roja). Tot i això, La Sénia s’ha avançat al marcador mitjançant Xavi en un llançament de falta indirecta dins de l’àrea. Pocs minuts després El Perelló feia l’empat a causa d’un desajust defensiu i seguidament, feien el 2-1 en claríssim fora de joc. En la segona part els seniencs han sortit amb moltes ganes i s’ha aconseguit el 2-2 gràcies a Martí que se’n va per velocitat i encara tot sol el porter. Pareixia que tot i jugar en un home menys es podia guanyar però, una errada defensiva ha fet que el Perelló es tornés a posar davant en el marcador. D’aquí fins al final La Sénia ha intentat fer el gol de l’empat però ja en els minuts finals El Perelló establia el 4-2 definitiu amb un altre gol amb fora de joc. Cal dir que l’àrbitre ha tingut una actuació pèssima i que ha afavorit a l’equip local però també s’ha de tindre molt en compte els errors comesos pels seniencs.