jueves, 14 de octubre de 2010

RAPITENCA 2 LA SENIA 3

La Sénia: Eduard, Joel, Xavi Pomada, Èric, Xavi Garcia, Dani, Pablo, Sergi, Jordan, Cristian i Joan. Banqueta: Chis, Martí, Robert i Dídac.

Gols: (p.p), Martí i Joan.

Partit on el joc dels seniencs no ha sigut ni de bon tros com el de la setmana passada però que al final s’han acabat aconseguint els tres punts en un camp difícil com és el de la Rapitenca. A la primera part La Sénia ha desaprofitat dos clares ocasions aturades pel porter local metre la Rapitenca només inquietava mitjançat pilotes aturades. Passada la mitja hora de partit Robert ha fet una passada a l’espai que ha arribat al porter local amb tota l’ avantatja del món i que inexplicablement s’ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria. Ja en la segona part la Ràpita ha pressionat més i La Sénia s’ha dedicat a sortir més al contraatac. El 0-2 ha arribat mitjançant un corner sacat per Dani que Martí ha rematat de cap. Pocs minuts després la Ràpita es posava en el partit fent l’1-2, però poc ha durat perquè Joan amb una jugada personal feia l’1-3 pocs minuts després. No ha estat fins a l’últim minut de partit que la Ràpita aconseguia el definitiu 2-3.