miércoles, 27 de octubre de 2010

EBRE ESCOLA 3 LA SENIA 0

Mihail- Juan- Joel Adell - J. Diego- Sergui- Jaume - Steffi ,,,, Samuel, Alex, Renato, Marc.

Partit que enfrontava al tercer classificat contra La Senia . El partit en els seus dos primers quarts va ser dominat per tots dos equips creant moltes ocasions de gol per part de l´equip visitant. La Senia desplegant el seu millor futbol en el que portem de temporada va tenir a la seva mà adelantar-se en el match però en un contracop després d´un corner , l´equip local s´adelanta. Quasi a la fi de la primera part Steffi tingué a les seves botes l´empat del partit però no va tenir sort i el porter atura el balón.

A la segona part continua la insistencia de La Senia per empatar el partit però descuida en tasques defensives i L´Ebre escola marcar el 2-0 i al final en un clar fora de joc el 3-0.

Cal destacar léntrega de tots els jugadors de La Senia mostrant un bon joc davant d´un dels aspirants a l´ascens.