jueves, 4 de noviembre de 2010

RAPITENCA 1 LA SENIA 3

La Senia :Joan, Dani, Felix, Jordi, Ferran, Gerard, Madalin. Marc, Roger, Oscar, Biel, .

Gols: Gerard 2 , Ferran 1

Partit dificil de l'aleví senienc al camp de la Devesa contra un rival que ocupa els primers llocs a la classificació. Els seniencs s'han avançat al marcador al primer quart mitjançant una bona jugada individual de Ferran. El segon quart ha estat igualat i no ha estat fins al tercer quart on s'ha conseguit el 0-2 despres d'una bona paret entre Ferran i Gerard on aquest ultim ha definit amb un xut creuat. El quart quart ha sigut d'infart, els rapitencs han conseguit retallar distàncies i han estat uns instants enbotellan als seniencs a la seva àrea, però en una centro per la banda esquerra senienca Gerard ha aprofitat una indesició entre el porter i la defensa rapitenca per a fer sumar el seu segon gol particular i donar l'avantatge de 1-3 al marcador que al final ha sigut definitiu.

En conclusió, gran moment que estan passan els nois de l'alevi B i que els consoliden en les primeres posicions de la taula classificatòria.

Jugador destacat: FERRAN