miércoles, 10 de noviembre de 2010

ALCANAR 2 LA SENIA 2

Alineació: Eduard, Joel, Èric, Dídac, Xavi Pomada, Dani, Robert, Martí, Jordan, Pablo i Joan. Banqueta: Chis i Cristian

Gols: Cristian i Martí.

Inici de partit de tanteig entre els dos equips en que els seniencs no han posat les ganes suficients i al minut 20 l’Alcanar s’ha avançat al marcador en una jugada en que han aprofitat una passada errada al mig camp .A partir d’aquí els seniencs han començat a fer un bon joc de toc de pilota, fet que ha provocat que els canareus es tanquessin al seu propi camp. S’ha tingut alguna ocasió però no s’ha aprofitat i s’ha arribat al descans amb l’1-0. La segona part ha començat igual que ha acabat la primera, amb possessió de la pilota i tancant l’Alcanar al seu camp però tot i això no s’ha aconseguit fer gol i ,en una jugada per banda, els canareus han aconseguit fer el 2-0 que complicava molt el partit. Tot i el gol rebut, els seniencs han seguit igual i pocs minuts després Cristian ha fet el 2-1 després d’una jugada embolicada dins de l’àrea. Els seniencs s’havien posat al partit i seguidament Martí feia el que seria el definitiu empat a 2-2 mitjançant un fort xut des de dins de l’àrea. Quedaven deu minuts i el 2-3 es veia vindre però dos expulsions ja en el tram final de partit ha fet que els seniencs es dediquessin a defensar el resultat. Així doncs, partit amb regust a derrota tot i aconseguir un punt.