miércoles, 17 de noviembre de 2010

JESUS Y MARIA 4 LA SENIA 0

Alineació: Chis, Joel, Xavi, Martí Vinyals, Jonathan, Dani, Ramón, Jordan, Cristian, Sergi i Martí. Banqueta: Germán, Eduard i Sora.

Partit marcat per les nombroses baixes del juvenil de La Sénia, fet que ha obligat a agafar cinc cadets. Els seniencs han sortit molt seriosos defensivament durant la primera part i han tingut la millor ocasió del partit on Cristian ha fet un fort xut que ha anat al travesser. S’ha aguantat el resultat fins al minut 40 on una indecisió ha causat l’1-0. En la segona part el Jesús i Maria ha fet ràpidament el 2-0 rematant una pilota penjada de cap. A partir d’aquí s’han avançat les línies i els seniencs han tingut alguna ocasió però ha estat el Jesús qui tornava a marcar en rematar un córner. Ja amb el partit decidit el Jesús a fet el quart gol a l’últim minut de partit.