miércoles, 24 de noviembre de 2010

AMPOSTA 1 LA SENIA 2

Alineació: Eduard, Didac, Èric, Matí Vinyals, Xavi, Dani, Robert, Jordan, Cristian, Sergi i Martí Gavaldà. Suplents: Chis

La Sénia, que continua amb baixes i ha d'alinear el porter suplent com a jugador, va aconseguir una victòria que li feia falta després de diverses jornades sense obtenir-la. Va començar millor col·locat al camp i donant sensació de perill quan tenia la pilota, però poc a poc el conjunt local va anar dominant el joc i atansant-se a la porteria visitant en perill, fins a tenir dues clares ocasions. En una d'elles entrava la pilota quan un defensa senienc la va rebutjar damunt de la línia de gol. El descans va canviar els papers, la Sénia va sortir més convençuda de les seves possibilitats i els ampostins com a desmoralitzats per haver dominat la primera part sense aconseguir avançar-se. El gol de Jordan en una escapada per l'esquerra en pràcticament la primera ocasió de gol dels visitants i la seva millor jugada fins al moment, va donar empenta als seniencs que van passar a dominar, a tenir més la pilota i a creueres-ho. Quan estava el partit més per al 0-2 que per a l'empat, van marcar els ampostins després del rebutjar la defensa visitant la pilota a la sortida d'un corner. Va ser un xut imparable de fora de l'àrea. Casi a la següent jugada i també de corner, Martí Gavaldà va marcar de cap una pilota molt ben penjada per Dani. Els minuts finals no van donar ja per a cap jugada destacable.