LA SENIA 3 ESCOLA DELTA 1

La Senia 3 Delta Ebre 1

Mihail, J. Adell, Juan ,Sergui,J. Diego,Steffi,Jaume,Marc,Pau,Alex,Samuel,Renato

gols: Jaume 2 i J. Diego 1.

La Senia tenia un partit a priori contra un rival que no havia guanyat cap partit. En el primer quart els dos equips van tenir les seves ocasions pero fins al segon quart en un corner La Senia amb un remat de jaume no s´adelanta.

En la segona part l´equip local no pugue solucionar les coses i es mantingue el marcador fins que a l´ultim periode gracies a una falta magistral de J. Diego dona la tranquilitat i seguidament en una bona combinacio de Sergui i Jaume ficaren el 3- 0.

Ja en els ultims minuts una errada de la defensa local te com a resolució un gol de l´equip visitant i despres un seguit d´ocasions locals que no acabaren en gol.

Marcador just i un altra victoria per als nois de Ramon Subirats.