miércoles, 10 de noviembre de 2010

LA SENIA 3 RAPITENCA 1

C.F. LA SÉNIA. Joan, Fèlix, Marc, Oscar, Gerard, Roger, Neus. També van jugar: Madalin, Ferran, Biel, Jordi, Dani.

RAPITENCA “E”:.Sergi, Adrià, Bruno, Tomàs, Ignasi, Juan Carlos, Joan Antoni. També van jugar: Eric, Andreas, Fortet, Andrei.

Gols: 0-1 Juan Carlos (10‘), 1-1 Ferran (22’), 2-1 Oscar (25’), 3-1 Ferran (55’),

Parcials Quarts: 0-1 /2-0 /0 -0 / 1-0

Incidències: Àrbitre: RAHMOUNS BOUTZAKHTI ABDESSADEK

Els rapitencs s'han avançat al marcador en un primer quart desastrós dels seniencs. Al segon quart la Sénia ha canviat i amb una gran intensitat ha donat la volta al marcador en 3 minuts desprès de dos grans jugades senienques. El primer després d'una jugada individual de Ferran i el segon amb una gran jugada col·lectiva que rematava Oscar als fons de la xarxa. El 3r i el 4t quart ha estat de domini altern, en ocasions a les dues bandes, però ha sigut Ferran quan en un magistral llançament de falta directa ha decidit el partit. Els seniencs han presentat la seva candidatura.