miércoles, 24 de noviembre de 2010

LA SENIA 11 ULLDECONA 5

Alineació: Jordi Dauden (porter) Aleix Tortajada (porter), Daniel Martínez, Jose Hernández, Pol Sabaté, Marc Cabanes, Marc Arasa, Jordi Querol, Lluís Capitan, Enric Querol i Gerard Fàbrega.

El partit d'avui ha començat amb el domini de l'equip de l' Ulldecona que han jugat dur, però gràcies a la nostra bona defensa i unes quantes parades del porter hem superat el quart amb 0-0. Ja entrant al segon quart el nostre equip s'ha fet fort i han començat els gols; Jose el primer gol seguit dels dos següents per Pol, xuts potents que han entrat directes a porteria. Al tercer quart Gerard també ha sentenciat el partit marcant un gol. I ja a l'últim quart, relaxats i tranquils sabent que tenien el partit guanyat Pol, Marc Arasa i Enric han acabat el partit marcant els seus gols. Un bon partit 7 gols a cero. L'equip benjamí Groc deixa clar a la setena jornada, que no serà un rival fàcil de vèncer.