Buscar este blog

miércoles, 10 de noviembre de 2010

DESDE VALLS ENTREVISTAN A PEDRO GARCIA

Pedro Garcia: "S'ha anat molt de potencial del que teniem la temporada passada a La Sènia"



Pedro Garcia és la seva primera temporada a la Sènia. Després d'haver entrenat equips com l'Ulldecona o La Cava, Garcia té la difícil papareta de salvar la Sènia que traspassa una situació econòmica delicada, com molts altres clubs de la categoria. Garcia, destaca que el terreny de joc en què estan jugant a causa de les obres del camp municipal La Clotada és un terreny de joc que està en males condicions.






Com veus la UE Valls en aquest inici de lliga?


La diferència entre la UE Valls i la Sènia és notable. Nosaltres a priori mai descartem res, ni sumar els tres punts però sabem que serà difícil. La UE Valls sempre ha estat un equip punter i no sorprèn que estigui a la zona més alta perquè té potencial, tot i els problemes de pretemporada.






La Sènia bé d'empatar al camp del Calafell, equip que va guanyar a la UE Valls, això us dòna moral de cara diumenge?


Crec que l'empat si que ens dòna moral perquè teniem dubtes i entre expulsats, sancionats i lesionats ens està costant però davant del Calafell vam donar la cara i aquest resultats ens permet pensar que tenim nivell per inquietar als rivals.






Com valores l'inici de la temporada de la Sènia?


L'inici numericament no és positiu però si tenim en compte de com està la situació a la Sènia on em tingut baixes importants aquesta temporada tenim que acceptar aquesta situació però veig que l'equip pot anar a més.






Envers l'any passat heu tingut varies baixes no?


El 70% de la plantilla és nova. Hem tingut que fer una restructuració de l'equip tant a la zona de davant com en defensa. S'ha anat molt de potencial del que teniem la temporada passada. És un projecte que be marcat per la crisi i pràctimanent tot l'equip ha excepció de Manu que no és de la Sènia però que porta molts anys aquí la resta són de la Sènia. Ara comença una nova història a la Sènia, ha estat un projecte forçat. La realitat és que com altres equips com l'Aldeana o l'Ulldecona fa dues temporades no seriem equips de 1ª regional però això vol dir que els jugadors estan treballant molt bé.






La Sènia per obres al seu camp està jugant a Sant Rafael, província de Castelló, això afecta a l'equip?


Si per dos motius. El primer perquè la gent no es desplaça i perquè el terreny de joc no està en bones condicions. El camp és de gespa natural però està en mal estat. No es pot canviar de camp perquè no hi ha ofertes per jugar en un altre lloc ja que el nostre està en obres. Tenim l'opció de demanar que inverteixin l'ordre dels partits però és una hipòtesis. És molt difícil fer un bon joc en aquest camp.






Això pot beneficiar més a la Sènia que al Valls?


No, perquè nosaltres no estem acostumats a aquest terreny de joc. Si que entrenem i jugem allí però no són entrenaments de calitat. L'estadística ho diu que l'equip es comporta millor fora de casa. A més entrenar en un terreny de joc dolent no aporta res positiu.






Teniu pensat fer un canvi de joc davant la UE Valls ho sempre juguen al marge del rival?


M'agrada mirar al rival però normalment jugem al nostre estil de joc i depèn del rival fem alguna adecuació però mo m'hi fixo massa en els rivals.






Per acabar, suposo que l'objectiu de la Sènia és salvar la categoria aquesta temporada, no?


Salvar la categoria implicaria quedar-se a 2ª Catalana i això seria bo i per tant seria una bona temporada pel club.
FUENTE  BLOG : EL TRAVESER DE VALLS