miércoles, 10 de noviembre de 2010

LA SENIA 7 ALCANAR 2

Gols: J Diego 3, Jaume 2 , Alex 1 , Samuel 1

Partit importantissim per a La Senia per retrovar-se amb la seva aficio.

En els primers dos quarts degut al mal estat del terreny de joc, el partit ha estat molt igualat.Primer s´adelanta la Senia amb un gol de falta de J. Diego despres a les acaballes seguit d´una errada defensiva , l´equip visitant es trova en l´empat.

Ja en el tercer quart tenint consciencia de tot el que ha viscut l´equip de Ramon Subirats,amb el cor a la ma i un gran esforç per part dels jugadors locals aconsegueixen treure tot el futbol que tenen i es distancien amb un 5 a 1 que es recordara per molts dies.

Finalment en el ultim quart amb l´equip rival derrotat es fan dos gols mes i el rival fa en els minuts finals el que seria el 7 a 2 definitiu.

Destacar la fantastica reaccio de l´equip senienc que tenia molt clar que esta era una oportunitat unica per demostrar que tot el treball ben fet te una bona recompensa.