Buscar este blog

sábado, 7 de marzo de 2009

RAPITENCA 0 LA SENIA 0

GRAN EMPATE

Entrenadors: Alfonso Lozano i Joan Villarroya

JUGADORS: JOSE JUAN (capità), ORIOL, CARLOS, IU, ROGER, JORDI ESCUBEDO, FREDERIC, RAÜL, GERARD, IVAN CAPITÁN I JORGE.

TAMBÉ: LLAVERIA, SERGI, PAU TOMÀS, GABRIEL, QUIM, MIQUEL I MIRÓ.

JUGADOR DESTACAT: L'EQUIP

PARTIT: Partit sense gols, però amb diverses ocasions. Per part de l'equip rapitenc, cap xut entre els tres pals, mentre que La Sénia va tenir fins a cinc ocasions que no va saber aprofitar, una d'elles molt clara que l'encert del porter rapitenc va salvar.
L'equip senienc va sortir a l'inici del partit dominant el joc, creant molt perill per les bandes i tenint fins a tres bones ocasions per superar la porteria rival. Fruit del bon posicionament al camp, La Sénia sortia amb opcions a la contra i dominava territorialment el camp.
A la segona part, l'equip rapitenc va tenir el domini dels primer deu minuts, però després La Sénia es va tornar a apoderar de l'esfèric i a crear més ocasions que el seu contrari. Una bona jugada de l'equip senienc deixava a Gerard davant del porter, però una magnífica intervenció d'aquest evitava que La Sénia s'avancés al marcador quan faltaven set minuts per al final del partit.
Molt bon partit de l'equip groguet, que empata al camp del primer classificat, que jugava amb algun jugador de l'equip de Preferent. Sobretot s'ha de destacar la serietat i rigor tàctic que han mostrar els nostres jugadors, als quals se'ls ha de felicitar pel partit.