Buscar este blog

sábado, 21 de marzo de 2009

GANDESA 1 LA SENIA 0

GRAN PARTIDO

La Sénia: Chis, Didac , Xavi Pomada, Eric, Jordi, Albert, Dani Forné, Jordan, Ferran, Joan i Martí (Kevin, Tomàs, Sergi i Dani Cula)



L’equip cadet de La Sénia ha tornat a assaborir l’amarg regust de la derrota. Després de l’eufòria pel molt bon partit de la jornada passada, La Sénia no ha sabut lligar (en la primera part) un partit que hagués pogut fer continuar la bona ratxa de victòries que es portava. Recordem que el darrer partit que s’havia perdut havia estat justament contra el Gandesa (en la primera volta).

Parlant ja del partit, en la primera part els seniencs han fet una bona sortida, creant ocasions i fent que els de la Terra Alta haguessin d’estar més pendents de defensar que d’atacar. S’han creat fins a 4 ocasions clares de gol, que no s’han aprofitat.

En la segona part els seniencs cada cop feien menys, tant en atac com en defensa, i es veia venir el gol local. Quan quedaven menys de 10 minuts per acabar, un pilota penjada al segona pal ha estat rematada de forma acrobática per un davanter del Gandesa totalment sol dintre de l’àrea, que ha entrat de forma inapelable. Encara, però, La Sénia ha tingut una ocasió clarísima d’empatar, però inexplicablement s’ha llançat fora