LA SENIA 3 RAPITENCA 2

106 DIAS IMBATIDOS, DOCE VICTORIAS CONSECUTIVAS Y VICTORIA AL LIDER

La Sénia: Chis, Didac , Xavi Pomada, Eric, Jordi, Albert, Dani Forné, Jordan, Ferran, Joan i Martí (Kevin, , Xavi Garcia, Tomàs, Sergi, Dani Cula i Alex)

GOLS: Albert, Martí i Sergi.

Molt bon partit jugat pels seniencs davant el líder de la categoria. Cal dir que la Rapitenca també ha jugat molt bé. Ha estat un partit molt emocionant i on els jugadors seniencs han mostrat una actitut amb la que no es poden perdre partits. Al començament del partit La Sénia ha tingut tres ocasions que no ha aprofitat i poc a poc la Rapitenca ha anat demostrant perquè és el líder; fins que acabant-se la primera part han aconseguit el 0-1 amb un gol des de fora de l’àrea. Abans ja havien avisat amb un llançament de falta que ha anat al pal.

En la segona part els seniencs han entrat molt mentalitzats de la feina que havien de fer. Han anat fent gols fins que s’han posat 3-1. Encara, però, quedaven 20 minuts per davant. En aquells moments, físicament els locals havien baixat, defensant molt i atacant de forma desordenada. A falta de 10 minuts la Rapitenca ha fet el 3-2 definitiu.

Cal felicitar a tota la plantilla de l’equip cadet pel partit d’avui i per la bona ratxa de joc i de resultats que porta.