LA SENIA 4 ULLDECONA 3

UNA VICTORIA PARA LA ESPERANZA DEL PLAY OFF

La Sénia: Chis, Didac , Xavi Pomada, Eric, Sergi, Jordi, Albert, Dani Forné, Jordan, Ferran i Martí (Kevin, Tomàs, Joan, Xavi Garcia i Dani Cula)

GOLS: Jordan (2), Dani Cula i Ferran

Partit que ha acabat amb un resultat enganyós, tenient en compte el que han fet tots dos equips al camp. En la primera part La Sénia ha aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a dos gols de Jordan, tot i que han tingut força més ocasions que no s’han materialitzat.

En la segona part l’Ulldecona ha aconseguit marcar i amb el 2-1 els seniencs han reaccionat i han fet dos gols consecutius, obra de Dani Cula i Ferran. A partir de llavors La Sénia ha perdut el control sobre el partit i els visitants han aconseguit fer dos gols quan ja gairebé ja era l’hora.