LA SENIA 2 TORTOSA 1

DIEZ SEMANAS IMBATIDOS

La Sénia: Chis, Didac , Xavi Pomada, Eric, Jordi, Albert, Dani, Jordan, Ferran, Joan i Martí (Kevin, , Xavi Garcia, Tomàs, Sergi i Alex)

GOLS: Joan i Jordan.

En aquesta ocasió ha estat el vent el convidat al partit, que no ha deixat mostrar el joc que saben fer tots dos equips. Els locals han aconseguit avançar-se en el partit (2-0) als deu minuts del partit. Durant el que restava de primera part els locals han mantingut el lloc en el camp i haguessin pogut fer algun gol més.

La segona part ha estat dominada pel Tortosa i els locals s’han defensat per tots els mitjans. Cap al minut 15 aproximadament, els visitants han aconseguit el seu gol en una pilota penjada a l’area. A partir de llavors molts nervis i ocasions en un costat i altre, tot i que el resultat no s’ha mogut.

La setmana vinent visita el municipal el líder indiscutible de la lliga, la U.E. Rapitenca.